Coaching

personal-presentation-style

Slik skaper du endring

Jeg er din samtalepartner når du ønsker å skape endring i livet ditt. I en jobbsituasjon eller privat – gjennom coaching legger du grunnlag for å nå nye mål.

Derfor skal du vurdere coaching
Du ønsker å snu en krevende situasjon, i jobb eller privat sammenheng. Å gjøre endringer i livet er noe de fleste av oss før eller siden trenger.

Ofte er det å kommunisere bedre, en nøkkel til å oppnå det du ønsker.

Hvorfor jeg er din coach
Jeg har mange års erfaring som coach, rådgiver og samtalepartner, i tillegg til at jeg har formell kompetanse innen NLP (Nevro Lingvistisk Programmering). Enkelt sagt er det læren om hvordan du får fram de beste ressursene i deg selv.

Slik blir det vellykket
Coaching er en prosess hvor du selv sitter med nøkkelen, det vil si har de riktige svarene. Gode svar krever imidlertid de beste spørsmålene. De stiller jeg.

Målgrupper
Coaching fungerer, uansett målgruppe. Deg som leder eller kollega, med andre ord i jobbsammenheng. Eller privat,  uansett hvilke endring du ønsker i livet ditt.

Varighet
Skal du ha utbytte av coachingen, bør vi legge opp et løp med x antall timer. Det gir ikke minst deg en forutsigbarhet i prosessen, samt en trygghet for at du når målet ditt.

Sted
Coachingen kan finne sted hos meg i Stavanger, eller hos deg hvor enn du måtte holde til.

Dersom det passer bedre for deg, kan vi også gjøre dette via telefon eller Skype som begge fungerer godt i forhold til dette.

Gratis prøvetime
Det er viktig at vi finner tonen.

Prøvetimen er gratis og uforpliktende. Her snakker vi nærmere om dine utfordringer og mål, et mulig coachingforløp i tid, praktiske forhold osv.

Mer informasjon?
Send mail eller ring for mer informasjon.

+47 913 90345
helliesen@agent.no

For ordens skyld: Som coach har jeg selvsagt taushetsplikt.